Melyik időszak lenne a legmegfelelőbb a lakóautós túránk számára?

Mondhatnánk azt is, hogy bármelyik, amikor idejük és kedvük van hozzá, hiszen az autók többnyire téli használatra is alkalmasak, de ez nem lenne teljesen igaz.

Amennyiben Önnek iskolás gyermekei vannak, az utazási lehetőségei az iskolaszünetek időszakára korlátozódnak. A nyári szünet minden bérbeadónál a főszezon. Ekkor a legmagasabbak az árak, és általában egy hét, tíz nap minimális bérlési idő is ki van kötve. Szerencsésebb eset, ha szabadon eldöntheti, hogy mikor utazzon, így az úticél lehet a döntő érv az időpont kiválasztásában.

Egy Norvég túrához a július, augusztus ideális lehet, viszont augusztusban Olaszországot messze el kell kerülni, mert akkora a zsúfoltság. Aki a déli tengerpartokat választja, annak a május és a szeptember is tökéletes lehet, és sokkal olcsóbban megússza a bérlést. Egy párizsi városlátogató túrához viszont az elő- vagy az utószezon is kitűnő alkalom, ráadásul ekkor a legolcsóbbak a bérleti díjak, és könnyebb szabad autót szerezni.

A téli lakóautózás sem megoldhatatlan feladat, csak jobban rá kell készülni.  Ha szeretné kipróbálni, hogy mennyire tetszik Önnek és családjának a lakóautózás, arra elég egy hosszú hétvége is. Erre a bérbeadók többnyire csak szezonon kívül tudnak lehetőséget biztosítani.

Vissza

© 2018 VIP Lakóautó. All Rights Reserved. Designed By Krisz