Érdemes részletesen megtervezni az utazást?

A lakóautózás a szabadságról, a kötöttségek nélküli utazásról, a váratlan kalandokról szól, de az élmények akkor lesznek teljesek, a szórakozás akkor lesz felhőtlen, ha Ön megfelelő helyismerettel rendelkezik az adott vidéken. Fontos tehát, hogy készüljön, tájékozódjon, és valóban tervezze meg az utazást.

Nem arról van szó, hogy napra, órára lebontott tervvel kell nekivágni az útnak, ha így lenne, pont a legnagyobb varázsát, a kötetlenségét veszítené el a nyaralás, és nem különbözne egy szervezett IBUSZ körutazástól. Nem az időt kell szorosan beosztania, hiszen az az Önök kedve szerint alakítható. Maradhatnak tovább egy kellemes tengerparton, vagy otthagyhatnak egy várost hamarabb, ha csalódást okozott. Nem az a lényeg, hogy mikor utaznak, hanem az, hogy ahová mennek, ott ismerjék a várható körülményeket.

Nagyon sok időt és felesleges kocsikázást takarít meg az, aki pontosan tudja, hogy a következő városban hol van a kemping, vagy hol talál lakóautó megállóhelyet, ahol üríteni és tölteni lehet. Nem árt tudni, hogy mit érdemes megnézni az adott helyen, és azt hogyan lehet megközelíteni lakóautóval. Az útikönyvek és az internet rengeteg hasznos információval szolgálnak, mint ahogyan más lakóautósok úti beszámolóiból is számos ötlet meríthető. Tervezze meg előre, hogy mit szeretnének megnézni. A helyben tájékozódás időigényes dolog, és adódhatnak nyelvi nehézségek is.

Vissza

© 2018 VIP Lakóautó. All Rights Reserved. Designed By Krisz