Nekünk való egyáltalán ez a nyaralási forma?

Kicsit meglepő lehet, de mégis ez az első kérdés, amit fel kell tennie önmagának, amikor egy lakóautós nyaralás gondolata megfordul a fejében. Nem egy érdeklődőt beszéltünk már le a bérlésről, amikor kiderült, hogy egészen más elképzelései vannak, mint amit ez a nyaralás nyújthat. Időről-időre az emberek felkapnak üdülési, nyaralási formákat, amik divattá válnak, de nem valók mindenkinek. Hányan indultak el síelni úgy, hogy nem szerették a telet, és fel sem merték csatolni a lécet? Aztán csalódás, rosszabb esetben sérülés lett a vége. Hányan várták, hogy végre kikössön a vitorlás hajó, mert a tengeri betegség miatt nem tudták élvezni az Adria csodáit? Miért nevezne be valaki egy rafting túrára, ha fél a víztől, vagy miért vállalkozna egy hegymászó kalandra, ha tériszonya van?

Lakóautózni is csak az menjen, aki nem akar egyhelyben nyaralni, aki egy szálloda nyugalma helyett egy kicsit kalandosabb, lazább, szabadabb csavargásra vágyik. Igaz, ebben az esetben az "all inclusive" ellátásról magának kell gondoskodnia.

A bérbeadók is jobban szeretik az elégedett, visszatérő vendégeket, akikkel már félszavakból megértik egymást, akik másoknak is ajánlják a céget, és hozzák a barátaikat is.

Nyugodtan beszélje meg a bérbeadóval, hogy mik az Ön elvárásai, egy tisztességes és elkötelezett lakóautós el fogja mondani, hogy mire számíthat. Ha Ön később csalódott, elégedetlen, és úgy érzi, hogy feleslegesen dobott ki egy rakás pénzt, az a bérbeadó cégnek sem jó referencia.

Vissza

© 2018 VIP Lakóautó. All Rights Reserved. Designed By Krisz