Milyen szempontok szerint válasszam ki a megfelelő lakóautót?

A legfontosabb, amit szem előtt kell tartania, hogy a lakóautó először lakás, aztán autó. Sokkal fontosabb, hogy Ön és a családja vagy a barátai hogyan tudnak elhelyezkedni a lakótérben, mint az, hogy hány lóerős a motor. A komolyabb bérbeadó cégek járművei FIAT vagy FORD bázisra épültek, és műszaki paramétereik alig térnek el egymástól. Az autók általában teljes terheléssel is képesek tartósan 100-120 km/h sebességre 10-13 l-es fogyasztás mellett. Extra teljesítményt ne várjon egy bérautótól, de ez a nyaralási forma nem is a rohanásról szól.

A lakótér kialakítására számtalan variáció létezik. Minden lakóautóban alapfelszerelés a gáztűzhely, a mosogató, a hideg és a meleg vízellátás, a mosdó, a WC, a tusoló és a fűtés. A felsorolásból is látszik, hogy az autó egy garzonlakás minden kényelmével rendelkezik. Bérautóként általában jól bevált típusokat alkalmaznak, de Önnek lehetnek speciális szempontjai, ezért ne kössön szerződést úgy, hogy előtte nem nézte meg alaposan kívül-belül az autót!

Az a legjobb, ha az egész család megismerkedik a kiszemelt járművel. Sok kérdésükre azonnal választ kaphatnak, és könnyebb lesz megbeszélni, hogy hogyan lakják be a járművet, és hogyan készüljenek együtt az utazásra.

A kiválasztás legfontosabb szempontja a férőhelyek száma. Minden más csak utána következhet.

Vissza

© 2018 VIP Lakóautó. All Rights Reserved. Designed By Krisz