banner 2022

Rólunk

2013-ban béreltünk először lakóautót egy kis körutazásra, 2 kisgyerekkel, amire azóta is az egyik legjobb nyaralásunkként emlékezünk.  A kempingezés annyira megtetszett a családnak, hogy vásároltunk egy prémium lakókocsit, melynek használata során a kempingezés életünk meghatározó elemévé vált, már 3 gyermekkel. 2018-ban a lakókocsit egy prémium lakóautóra cseréltük, mivel az egy sokkal biztonságosabb, kényelmesebb utazást biztosít a hosszú távok alatt. Gyermekekkel a lakóautózás/lakókocsizás feledhetetlen élmény mindenki számára. A nyaralások után már a következő túráinkat tervezzük…

Azonban sok olyan időszak van, amikor nincsen kihasználva, így szeretnénk másoknak is ezt a felejthetetlen élményt megmutatni.

Ezt a minden komfortigényt kielégítő prémium lakóautót bérbe adjuk igényes, kalandvágyó, „kezdő” és „haladó” kempingezőknek, túrázóknak.

Tapasztalja meg a kötöttségek nélküli nyaralás előnyeit, döntse el Ön, mikor, hol, mennyi időt szeretne eltölteni.

Legyen egy hosszú hétvége, egy nyaralás, őszi vagy tavaszi szünet, vagy csak egy hosszabb kikapcsolódás, az 5 személyes lakóautóval a szabadság szó új értelmet kap!

Próbálja ki Ön is családjával Prémium lakóautóinkat!

Keressen elérhetőségeinken!

csalad