Bérlési feltételek röviden:

Lakóautó bérlés esetén díj tartalmazza a kötelező és a Casco biztosítást, a teljesen felszerelt konyhát, kerékpártartót és garázst, az előtetőt és szőnyeget, a két légkondicionálót (vezetőfülke és állóklíma), az invertert, a multimédiás lejátszót GPS-szel és tolatókamerával, kempingszettet, mikrohullámú sütőt, 22" TV-t (128GB stickkel), 100W-os napelemet, tolatókamerát, 25m-es hosszabbítót átalakítóval, vízvételezési tömlőt.

A lakóautóval Magyarországon kívül kizárólag az Európai Unión belül, valamint Svájcba lehet menni, ettől eltérő utvonalat szerződésben rögzíteni kell.

Szezontól függetlenül naponta 300 km megtétele ingyenes, ezen felül a díj: 70 Ft + áfa kilométerenként. Főszezonban a 15 napos, vagy annál hosszabb bérlések esetén korlátlan km megtételét biztosítjuk.

A felkészítési díj a feltöltött gázpalackot és víztartályt, a WC kemikáliát, az autó átvizsgálását és bérlésre történő előkészítését, a jármű külső belső takarítását, valamint a magyarországi autópálya matricát foglalja magába.

Főszezonban a bérleti periódusok szombat reggeltől péntek délutánig tartanak, a minimális bérleti idő 7 nap, elő- és utószezonban 3 nap.

Az autó telephelyünkről elvihető a bérlési első napját megelőző nap 18:00 órától és visszahozandó legkésőbb az utolsó bérlési napot követőnap 10:00 óráig - amennyiben a szerződésben erről másképp nem rendelkezünk. A késedelmesen visszahozott autók után pótlékot kell fizetni, minden megkezdett 12 óra után a napi bérleti díj 100 %-át számítjuk fel.

A kaució összege: 350.000 Ft, melyet az autó átvételekor kell befizetni. A sérülésmentesen valamint hiánytalan tartozékokkal visszahozott autó leadásakor ezt az összeget visszafizetjük.

Fizetési feltételek:

Foglaláskor a teljes bérleti díj 30%-át leszámlázzuk, ennek az összegnek legkésőbb a számla kiállítását követő 8 napon belül kell a bankszámlánkra megérkeznie, ellenkező esetben a  foglalást töröljük. A maradék 70 %-ot az indulás előtt 30 nappal kell számla ellenében átutalni. Amennyiben az utazás lemondásra kerül 30 nappal korábban, akkor a foglaló összegét visszaadjuk. Amennyiben a bérlés előtti 15-30 nap között történne a bérlés lemondása, akkor a teljes összeg 75%-a kerül visszafizetésre. Amennyiben a bérlés előtti 0-15 nap között történne a bérlés lemondása, akkor a teljes összeg 50%-a kerül visszafizetésre.

Külön fizetendő: 
belső takarítás (szükség esetén):  10.000 Ft + áfa (12.700,- Ft)
WC, szennyvíz tartály ürítés (szükség esetén):  15.000 Ft + áfa (19.050,- Ft)

A lakóautó kölcsönzés szerződésének megkötésekor a következő dokumentumokra van szükség:
Magánszemély esetén: a bérbevevő és egy utas személyi igazolványa és az autót vezető személyek 2 évnél régebbi jogosítványa. Kérünk továbbá a bérbevevő nevére és lakcímére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számlát és befizetési igazolást.

Cég esetén: 30 napnál nem régebbi cégkivonat, a bérleti szerződést aláíró személy nevére szóló aláírási címpéldány és az aláíró személyi igazolványa, valamint a nevére és címére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számla és befizetési igazolás. Szükség van még a járművet vezetők 2 évnél régebbi jogosítványára is.